Usluge

Izrada marketinške strategije

Kakvo je trenutno stanje brenda, koja je sadašnja ciljna skupina, konkurentske prednosti i slabosti, jesmo li se dobro cjenovno pozicionirali? Pitanja su to na koja nemate jasan odgovor?!  Sve to spremni  smo saznati ćemo za vas i napraviti koncept marketinške strategije koji će donijeti uspjeh vašem brendu na domaćem i stranim tržištima.

Content realizacija/PR

Priču vašeg brenda želimo ispričati kroz kvalitetni sadržaj koji će zaintrigirati vašu ciljnu skupinu, izgraditi veze i ostvariti uspjeh na tržištu. Kvalitetni sadržaj način je učenja, povezivanja i dijeljenja. 

Različiti marketinški ciljevi zahtijevaju različite komunikacijske kanale i alate. Vaši ciljevi su vjerojatno generiranje novih kupaca, brand awarness ili možda bolji prodajni rezultati…bez brige, pronaći ćemo odgovarajuću strategiju i kanal kako ostvariti planirane ciljeve.

Web dizajn

Kompletan digitalni i content marketing na jednom mjestu. Istraživanje, planiranje, realizacija i analiza uz stručan tim iskusnih marketingaša, dizajnera i programera.

Grafički dizajn

Novi vizualni identitet, redizajn proizvoda koji su već godinama na policama, rebranding, dizajn publikacija, oglasa, ambalaže, ilustracije samo su neke od usluga koje smo spremni napraviti i u pola noći 🙂

Digitalno bihevioralno oglašavanje

Digitalno oglašavanje nešto je bez čega izostaje konverzija. Uspješno vladamo naprednim mjernim modelima atribucije i prilagođenim varijablama segmentacije. Na taj način odlučujemo koje modele i kanale aktivirati i koristiti s ciljem postizanja vrhunskih rezultata kampanje.

Mjerljivost i konverzije glavne su karakteristike digitalnog marketinga – uvijek znate koliko trošite i što dobivate zauzvrat. Uslugom digitalnog oglašavanja dobivate jasan pregled svih aktivnosti kampanje koja najbolje odgovara vašem poslovanju.

Facebook, Google adwords, Newsletter, Midas mreža, Banneri, PR.

Zakup ostalih medija

Kad spojimo trend mobilnosti suvremenog društva i sve više vremena provedenog u vozilu, kafiću, čekaonici uz dostatan kapacitet slobodne pažnje dolazimo do detektiranja potrebe za outdoor i ostalim oblicima oglašavanja na različitim platformama poput tiskanih medija, radija i televizije.

  • TV
  • Radio
  • Outdoor
  • Tiskani mediji

Analiza

Bez kvalitetne analize nama niti uspješno kreiranog koncepta. Kontinuirano mjerimo, optimiziramo i prilagođavamo kako bismo osigurali što bolje krajnje rezultate. Vaša priča mora doći do pravog kupca u pravo vrijeme kako bi njegov život učinili boljim i uspješnijim.

Eventi

Organiziranost, točnost, sistematičnost, samoinicijativnost, samostalnost i sposobnost timskog rada karakteristike su koje pojedinac i team moraju imati kada je cilj odraditi uspješni event. Svaki novim eventom u našoj organizaciji pokazujemo da smo na visini zadatka, no to radije pitajte naše klijente, medije i javnost 🙂

 

 

 

IT management i security sustavi

Kompletan IT management i intranet/internet security sustavi, programirani loyalty sustavi uz prediktivne analitičke modele za B2B i B2C sektor.

PARLOV DIGITAL INTELLIGENCE

Agencija za digitalne strategije i vizualne komunikacije

 

tel. +385 (0)1 3865 019
fax. +385 (0)1 3865 020

radno vrijeme:
radnim danom od 9 do 17 sati

 

mail: info(at)parlov.hr