Jane Iredale – organizacija PRESS EVENTA , relacija proizvod, klijent, mediji, javnost

O KLIJENTU

DermaCare centri smješteni u Arena Centru i Teslinoj 12 u Zagrebu te Domaldovoj 5 u Splitu, među vodećim su u Hrvatskoj za pružanje profesionalnih kozmetičkih usluga i nude široku paletu vrhunskih dermo-kozmetičkih proizvoda (Dermalogica, Jane Iredale, Lipodrift). Svojim rasponom i obimom usluga te multidisciplinarnim pristupom najsloženijim problemima kože, Centri zauzimaju jedinstveni položaj.

DermaCare centri prate sve što se događa u svijetu njege i ljepote, kako bi ispunili sve želje i potrebe klijenata. Koriste samo najbolje od naprednih tehnika, tehnologija i edukacija što nam omogućuje kontinuirani razvoj. Kako bi zadržali postojeći imidž na hrvatskom tržištu, kontinuirano dovode edukatore koji gaje svjetsku slavu u području dekorativne kozmetike. Vrhunski svjetski edukatori svojim savjetima nude jedinstvene i profesionalne usluge i savjete uz čiju se primjenu mogu postići očekivani ciljevi u njezi kože.

CILJEVI

Upoznati širu javnost s najnovijom proljetno-ljetnom kolekcijom Jane Iredale mineralnog make upa. Cilj nam je bio okupiti novinare usko specijaliziranih specijaliziranih portala čiji je glavni fokus beauty sektor i moda. Kako bi javnost i mediji dobili najbolju informaciju DermaCare centar odlučio je pozvati poznatog američkog make up artistu Shawn Townea koji je kroz formu predavanja i prezentacija upoznao okupljene novinare s jedinstvenostima i benefitima korištenja Jane Iredale mineralnog make upa.

IZAZOV

Pozvati sve relevantne predstavnike medija kako bi se kroz predavanja i prezentacije upoznali s benefitima jedinstvene kolekcije proljetno-ljetne kolekcije mineralnog make upa.  Shawn Towne bio je najbolji mogući izbor za takvo što jer je više od 30 godina u beauty svijetu kao make upe artist. Shawn je okupljenim novinarima prenio pozitivna iskustva korištenja Jane Iredale proizvoda u svom svakodnevnom radu što su svi okupljeni pomno pratili i prenijeli pozitivna iskustva prema posjetiteljima svoji portala.

RJEŠENJE

Okupiti sve relevantne predstavnike medija iz beauty segmenta koji će u najkraćem mogućem roku prenijeti iskustva s predavanja i prezentacije jedinstvene kolekcije proljetno-ljetne kolekcije mineralnog make upa u izvedbi svjetski poznatog make upe artiste Shawn Townea.

PARLOV DIGITAL INTELLIGENCE

Agencija za digitalne strategije i vizualne komunikacije

 

tel. +385 (0)1 3865 019
fax. +385 (0)1 3865 020

radno vrijeme:
radnim danom od 9 do 17 sati

 

mail: info(at)parlov.hr