Usluge

Izrada marketinške strategije

Kakvo je trenutno stanje brenda, koja je sadašnja ciljna skupina, konkurentske prednosti i slabosti, jesmo li se dobro cjenovno pozicionirali? Pitanja su to na koja nemate jasan odgovor?!  Sve to spremni  smo saznati ćemo za vas i napraviti koncept marketinške strategije koji će donijeti uspjeh vašem brendu na domaćem i stranim tržištima.

Content realizacija/PR

Priču vašeg brenda želimo ispričati kroz kvalitetni sadržaj koji će zaintrigirati vašu ciljnu skupinu, izgraditi veze i ostvariti uspjeh na tržištu. Kvalitetni sadržaj način je učenja, povezivanja i dijeljenja. 

Različiti marketinški ciljevi zahtijevaju različite komunikacijske kanale i alate. Vaši ciljevi su vjerojatno generiranje novih kupaca, brand awarness ili možda bolji prodajni rezultati…bez brige, pronaći ćemo odgovarajuću strategiju i kanal kako ostvariti planirane ciljeve.

Web dizajn

Kompletan digitalni i content marketing na jednom mjestu. Istraživanje, planiranje, realizacija i analiza uz stručan tim iskusnih marketingaša, dizajnera i programera.

Grafički dizajn

Novi vizualni identitet, redizajn proizvoda koji su već godinama na policama, rebranding, dizajn publikacija, oglasa, ambalaže, ilustracije samo su neke od usluga koje smo spremni napraviti i u pola noći 🙂

Digitalno oglašavanje

Digitalno oglašavanje nešto je bez čega izostaje konverzija. Uspješno vladamo naprednim mjernim modelima atribucije i prilagođenim varijablama segmentacije. Na taj način odlučujemo koje modele i kanale aktivirati i koristiti s ciljem postizanja vrhunskih rezultata kampanje.

Mjerljivost i konverzije glavne su karakteristike digitalnog marketinga – uvijek znate koliko trošite i što dobivate zauzvrat. Uslugom digitalnog oglašavanja dobivate jasan pregled svih aktivnosti kampanje koja najbolje odgovara vašem poslovanju.

  • Facebook
  • Google adwords
  • Newsletter
  • Midas mreža
  • Banneri
  • PR

Zakup ostalih medija

Kad spojimo trend mobilnosti suvremenog društva i sve više vremena provedenog u vozilu, kafiću, čekaonici uz dostatan kapacitet slobodne pažnje dolazimo do detektiranja potrebe za outdoor i ostalim oblicima oglašavanja na različitim platformama poput tiskanih medija, radija i televizije.

  • TV
  • Radio
  • Outdoor
  • Tiskani mediji

Analiza

Bez kvalitetne analize nama niti uspješno kreiranog koncepta. Kontinuirano mjerimo, optimiziramo i prilagođavamo kako bismo osigurali što bolje krajnje rezultate. Vaša priča mora doći do pravog kupca u pravo vrijeme kako bi njegov život učinili boljim i uspješnijim.

Eventi

Organiziranost, točnost, sistematičnost, samoinicijativnost, samostalnost i sposobnost timskog rada karakteristike su koje pojedinac i team moraju imati kada je cilj odraditi uspješni event. Svaki novim eventom u našoj organizaciji pokazujemo da smo na visini zadatka, no to radije pitajte naše klijente, medije i javnost 🙂

PARLOV DIGITAL INTELLIGENCE

Agencija za digitalne strategije i vizualne komunikacije

 

tel. +385 (0)1 3865 019
fax. +385 (0)1 3865 020

radno vrijeme:
radnim danom od 9 do 17 sati

 

mail: info(at)parlov.hr

Poljačka 40, 10090 Zagreb

© Parlov d.o.o. | ABOUT_LEGAL | PRIVACY POLICY