PRIVACY POLICY

PARLOV
PARLOV UNA
OBLIKUJEMO PERCEPCIJU
BUILDING AWARENESS
registrirani su zaštitni znaci tvrtke Parlov d.o.o. Zagreb.

Korištenje materijala i sadržaja ove internetske stranice dopušteno je isključivo u nekomercijalne svrhe uz nužno poštivanje autorskih prava i srodnih propisa.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka priređivača ili na bilo koji drugi način koji bi mogao prouzročiti štetu istoj ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj internetskoj stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava, te prava trećih osoba.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje i reproduciranje, distribucija, izrada kopija, te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova djela, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja priređivača i drugih vlasnika autorskih prava. Ukoliko je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo. Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaća koristiti sadržaj iste isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Cilj ove internetske stranice je pružanje informacija o poslovanju tvrtke PARLOV, a one su priređene u dobroj vjeri i uz svu pažnju od strane priređivača.

Priređivač ne preuzima odgovornost za ispravnost i/ili potpunost pruženih informacija niti odgovara za sadržaj vanjskih linkova i oglašivača.

Dio sadržaja ove internetske stranice čine informacije preuzete iz drugih izvora. Priređivač nije odgovoran za njihovu ispravnost i /ili potpunost, niti ima te stranice pod kontrolom. Također, stavovi i mišljenja objavljena u tim dijelovima stranice kao ni na stranicama na koje vode linkovi ne sadržavaju nužno stavove i mišljenja priređivača.

Ova Internet stranica sadrži kontakte i informacije o drugim tvrtkama za čiju točnost i ažurnost nije odgovoran priređivač.

Priređivač ne preuzima odgovornost za poteškoće/štetu uzrokovane korištenjem ove internetske stranice ili s njom povezanih stranica. Priređivač ne pruža nikakva jamstva i/ili ne daje nikakvu odgovornost za bilo koje druge internetske stranice kojima je moguće pristupiti s ovih stranica. Priređivač izričito izjavljuje da u trenutku postavljanja poveznica i sadržaja nisu uočeni ilegalni sadržaji. Ovo se odnosi na sve pojavne oblike sadržaja na Internetu, bilo vanjske (sadržaj van matične domene) ili unutarnje (sadržaj unutar matične domene). Na korisniku je da poduzme mjere predostrožnosti i uvjeri se da što odabere nije zaraženo virusima, crvima, Trojanima i sličnim štetnim programima.

Priređivač zadržava pravo promijene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na ovoj internetskoj stranici te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Priređivač nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na ovoj internetskoj stranici.

Ovu izjavu o odricanju od odgovornosti treba promatrati kao sastavni dio internet stranica koje na nju upućuju. Ukoliko dijelovi ili pojedinačne formulacije ovoga teksta ne odgovaraju, više ne odgovaraju, ili ne odgovaraju u potpunosti važećem pravnom okviru, to ne utječe niti na sadržaj, niti na pravovaljanost ostatka ovog dokumenta.

Images by Shutterstock:  Mikhail Zahranichny , Zaozaa19 , Rawpixel.com , Pavel Yavnik, milka-kotka, Sergey Nivens, PureSolution, sdecoret 

Images by Fotolia: bernardbodo, georgejmclittle, EtiAmmos, adam121, patpitchaya, Michail Petrov

E-mail:info@parlov.hr

POLITIKA PRIVATNOSTI

Vlasnik ovih web stranica je tvrtka PARLOV d.o.o.

Zaštita osobnih podataka

U skladu sa novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine pristupom ovoj stranici prihvaćate sve rizike koji nastaju njenim korištenjem te prihvaćate da ćete njen sadržaj upotrebljavati isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Naš informatički sustav zaštićen je tehničkim mjerama od neovlaštenog pristupa, izmjene, širenja, gubljenja i brisanja Vaših podataka.

Jamčimo Vam da ćemo Vaše osobne podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva, sklapanja i izvršenja ugovora, za vlastiti marketing i druge legitimne interese koji su važni za naše poslovanje. Podatke ćemo koristiti u jasno definirane svrhe te ih nećemo prosljeđivati trećim stranama niti koristiti u neodređene svrhe.

Obrada Vaših podataka će se isključivo provoditi u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i važećim hrvatskim zakonima i propisima.

Vaše osobne podatke čuvamo u našoj lokalnoj bazi klijenata kada dostavite upit, zatražite ponudu ili izvršenje usluge. Ovisno o vrsti upita ili zatražene usluge, radi se o sljedećim podacima:

  • Ime i prezime
  • Adresa
  • Adresa e-pošte
  • Broj telefona / faksa

Podatke obrađujemo u svrhu slanja ponude ili izvršenja naručene usluge te legitimnog interesa u svrhu poboljšanja poslovanja. Podaci su dostupni samo djelatnicima kojima su nužni za obavljanje posla. Adresu e-pošto pohranjujemo i u newsletter programu Mail Chimp koji je usklađen s GDPR-om.

Bez ovih podataka nemoguće je ugovaranje i ispunjavanje preuzetih poslovnih obaveza i Vaših zahtjeva.

Baza klijenata naš je legitimni interes koji nam omogućava poboljšanje rezultata poslovanja i dizanje kvalitete usluge. Također nam je lakše ispuniti zahtjeve koji su definirani u procesu usklađivanja s propisima o zaštiti osobnih podataka kao što su ažuriranje i mogućnost prenosivosti osobnih podataka.

 

Politika kolačića

Kako bismo osigurali pravilan rad naše stranice i unaprijedili pregledavanje njenih sadržaja na vaše računalo spremamo malu količinu kolačića (Cookies). Iznimno veliki broj svih web stranica koristi ove alate u skladu sa važećim propisima, prema Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka – GDPR, Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakonu o elektroničkim komunikacijama. Prije spremanja kolačića na vaše računalo dužni smo zatražiti vašu privolu. Ukoliko odaberete da ne želite pohranu kolačića na vaše računalo stranica se može i dalje pregledavati, ali neke njezine usluge Vam neće biti dostupne.

 

Što je zadaća kolačića?

Zadaća kolačića kojem ste dopustili da se pohrani na vaše računalo je spremanje vaših postavki, postavki web stranice, vašeg preferiranog jezika ili adrese. Kada nakon nekog vremena opet posjetite istu stranicu internet preglednik kojim se koristite šalje informacije prilagođene vašim potrebama.

Ovisno o definiranoj zadaći kolačići spremaju širok spektar informacija koji između ostalih uključuju i osobne podatke. Međutim, isključivo vi odlučujete koje informacije će kolačići spremati. U postavkama vašeg internet preglednika možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti.

Onemogućavanjem kolačića možda nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na stranicama koje posjećujete.

 

Vrste kolačića

Stalni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Stalni kolačići ostat će na računalu ili mobilnom uređaju danima, mjesecima, čak i godinama te imaju svrhu pohraniti stalne podatke kao što su npr. korisničko ime i lozinka da se ne morate svaki puta iznova prijavljivati.

Privremeni kolačići nestaju s računala nakon što zatvorite internet preglednik. Uz njihovu pomoć se pohranjuju privremeni podaci kao što su podaci koje dajete kad ste u online kupnji.

Kolačići od prve strane mogu biti stalni ili privremeni, a pohranjuju podatke koje ćete ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta stranicama sa kojih su pohranjeni na vaše računalo.

Kolačići treće strane ili tzv. reklamni kolačići pohranjuju se na vaše računalo ako koristite reklame i oglase na stranici koju posjećujete a ona vas preusmjeri na treću stranu. Ovaj način služi za praćenje korištenja Interneta u marketinške svrhe.

Ova stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva, u svrhu funkcioniranja stranice u kontekstu sigurnosti i u svrhu radnji koje posjetitelj stranice odabere samostalno (web forma za slanje poruka ili traženje usluga). Privremeni kolačići se brišu kada napustite internetski preglednik. Njihova jedina svrha je unaprijediti korisničko iskustvo za vrijeme posjete stranici. Stalni kolačići nemaju ograničenja i ostaju u vašem pregledniku dok ih ručno ne obrišete. Prikupljeni podaci se koriste isključivo u statističke svrhe.

 

Mjerenje posjećenosti

 

Naša stranica koristi servise za mjerenje posjećenosti Google Analytics. Ovako prikupljeni podaci ne mogu identificirati posjetitelja stranice, a svi se podaci koriste isključivo u statističke svrhe. Ukoliko želite zabraniti navedenim servisima spremanje kolačića to možete učiniti na sljedećem linku:

Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise možete posjetiti sljedeće linkove:

http://www.allaboutcookies.org/

http://www.youronlinechoices.eu/

Detaljni opisi kontrole kolačića za pojedine preglednike:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hr
Firefox: https://support.mozilla.org/hr/kb/Uklju%C4%8Divanje%20i%20 isklju%C4%8Divanje%20kola%C4%8Di%C4%87a
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/hr-HR/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11
Opera: http://help.opera.com/Windows/10.00/en/cookies.html
Safari: https://support.apple.com/hr-hr/HT201265

Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.).

Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka:

Ime i prezime: Karmela Parlov
E-mail: info@parlov.hr

PARLOV DIGITAL INTELLIGENCE

Agencija za digitalne strategije i vizualne komunikacije

 

tel. +385 (0)1 3865 019
fax. +385 (0)1 3865 020

radno vrijeme:
radnim danom od 9 do 17 sati

 

mail: info(at)parlov.hr

Poljačka 40, 10090 Zagreb

© Parlov d.o.o. | ABOUT_LEGAL | PRIVACY POLICY